1. Why is the cabin named Adair Springs Cabin?

A. Adair Springs Cabin was named after the owner’s ancestors who founded the town of Adair where Fools Hollow Lake near Show Low, Arizona is currently located. 

B. Adair Springs Cabin was named after Red Adair, the famous firefighter.

C. Adair Springs Cabin was named after the inventor of the Adair Coat of Arms.

D. Adair Springs Cabin was named after a County in Iowa.

2. In which of the following counties is Adair Springs Cabin located?

A. Apache

B. Gila

C. Graham

D. Navajo

3. What is the size of the cabin?

A. 555 Square Feet

B. 672 Square Feet

C. 720 Square Feet

D. 842 Square Feet

4. What size lot does the cabin sit on?

A: The lot is on .15 acres.

B. The lot is on .22 acres.

C. The lot is on .30 acres.

D. The lot is on .43 acres.

5. What company provides Wi-Fi at the cabin?

A. Cox

B. Hughesnet

C. Sparklight

D. Viasat

6. What casino is located five miles from the cabin?

A. Ak-Chin

B. Hon-Dah

C. Lone Butte

D. Talking Stick

7. What is the closest LDS temple to the cabin?

A. Gila Valley

B. Nutrioso

C. Snowflake

D. Springerville

8. What is the Ski Resort that is closest to the cabin?

A. Snowbird

B. Sunrise

C. Solitude

D. Snowbowl

9. What year was Adair Springs Cabin built?

A. 1952

B. 1962

C. 1972

D. 1982

10. Adair Springs Cabin is registered as an LLC. What does LLC stand for?

A. Limited Liability Company

B. Limited Landlord Company

C. Limited Little Company

D. Limited Label Company

11. Which is the closest fishing lake to the cabin?

A. Hawley Lake

B. Rainbow Lake

C. Show Low Lake

D. Woodland Lake

12. The Cabin is on what street?

A. Gobbler Peak Lane

B. Rim Road

C. Sierra Pine Loop

D. Wapiti Lane

13. Which company provided the water for our cabin?

A. Arizona Water Company

B. Global Water Resources

C. Johnson Utilities

D. West End Water Company

14. Which company provides the electricity at the cabin?

A. Arizona Public Service Company

B. Salt River Project

C. Navajo Tribal Utility

D. Navopache Electric Cooperative

15. We added an Adair Springs Cabin rock to the what popular snake at Woodland Park?

A. Stephanie

B. Sadie

C. Sally

D. Samantha

16. What grocery store is closest to the cabin?

A. Dollar Store

B. Eddie’s Country Store

C. Safeway

D. Walmart

17. What is the bed underneath the bunk bed called?

A. Bedstead

B. Cot

C. Davenport

D. Trundle

18. Where do guests at Adair Springs Cabin get a 10% discount riding horses?

A. Ponderosa Stables

B. Arizona Trail Riding

C. Porter Mountain Stables

D. Robinson Ranch

19. What is the famous tagline for Adair Springs Cabin written by Morgan?

A. A small cabin and a small town make for a BIG vacation

B. Rent, Rock, Repeat

C. Rent the Adventure of a Lifetime

D. Unleash the Adventure

20. What city have most of the guests come from to Adair Springs Cabin?

A. Phoenix

B. Tucson

C. Scottsdale

D. Queen Creek

21.  Who installed the beautiful marble shower at Adair Springs Cabin?

A. Darrell Adair

B. David Adair

C. Dan Adair

D. Delbert Adair

22. We encourage our guests to support their local athletic team. Which team in Pinetop-Lakeside they would be cheering on?

A. Aztecs

B. Longhorns

C. Spartans

D. Yellow Jackets

23. What is the area code for the landline telephone number at the cabin?

A. 480

B. 928

C. 602

D. 520

24. What fruit tree is there at Adair Springs Cabin?

A. Apple

B. Orange

C. Pear

D. Plum

25. What is the zip code for Adair Springs Cabin?

A. 85935

B. 85296

C. 85541

D. 85932

26. Adair Springs Cabin is listed on Airbnb which stands for

A. AirBedandBalanced

B. AirBedandBreakfast

C. AirBedandBeautiful

D. AirBedandBrilliant

27. What year was Adair Springs Cabin purchased?

A. 2001

B. 2007

C. 2013

D. 2020

28. Who is the graphic designer who made the logo for Adair Springs Cabin?

A. Kimberly Lilly

B. Jessica Lockwood

C. Kim Lofgreen

D. Sheryl Lundgreen

29. Who delivered and assembled the new shed at Adair Springs Cabin?

A. Five Star Shed

B. Tuff Shed

C. Urban Shed Concepts

D. Arizona Premier Sheds

30. What is the washer and dryer system referred to as?

A. Pair

B. Double

C. Dual

D. Stackable

31. What is the elevation of Adair Springs Cabin?

A. 6,087 Feet

B. 7,087 Feet

C. 8,087 Feet

D. 9,087 Feet

32. Which family members have stayed at Adair Springs Cabin?

A. Raith Adair

B. Devin Cooper

C. Norm McCabe

D. All the above

33. Which type of pine tree is mostly found on the Adair Springs Cabin lot?

A. Eastern White Pine

B. Ponderosa Pine

C. Sugar Pine

D. Lodgepole Pine

34. What is the address number of the cabin?

A. 3367

B. 3321

C. 1712

D. 3019

35. Which mountains is the cabin located in?

A. Blue Ridge Mountains

B. White Mountains

C. Superstition Mountains

D. Chiricahau Mountains

36. Who is our current cleaning lady for the cabin?

A. Shaun Keith

B. Roxanne Lilly

C. Merika Whatcott

D. Taylor Swift

37. What is the website for the cabin?

A. adairspringscabin.com

B. adaircabin.com

C. adairsprings.com

D. springscabin.com

38. Who was the realtor we worked with in Pinetop when we bought our cabin?

A. Dawn Stratton with West USA Realty

B. Lindsay Peters with Frank M. Smith and Associates

C. Tina Camp with Advanced Realty Professionals

D. Georgine Neilson with Aspen Realty

39. There is a fiction book called “Chain Are Shaking Loose” and it includes chapters about the owners of Adair Springs Cabin. Which couple are the owners?

A. Albert and Tina

B. Bert and Tricia

C. Del and Tess

D. Ernie and Tiff

40. What family members like Adair Springs Cabin from above?

A. Delbert and Janice Adair

B. Snooks and Mildred Adair

C. John and Cynthia Adair

D. All the above


Answers to Cabin Quiz

1. A

2. D

3. B

4. B

5. C

6. B

7. C

8. B

9. C

10. A

11. D

12. C

13. A

14. D

15. B

16. B

17. D

18. C

19. A

20. B

21. B

22. D

23. B

24. C

25. A

26. B

27. B

28. D

29. B

30. D

31. B

32. D

33. B

34. C

35. B

36. C

37. A

38. D

39. B

40. D